VELIKI PARTY

Tvorci hitova "Nobody To Love" i "Sweet Lovin'" stižu u Zagreb

Foto: PR

Nema boljeg načina za razvedriti tmurne jesenje dane od oživljavanja sjećanja na vruće ljeto i planiranja ludog zimskog provoda. Zato te 1. listopada u klubu The Best Venue Hall Zagreb čeka KnockOut Snow Festival preparty uz tvorce megahita “Nobody To Love” – britanski DJ duo Sigma!

Sigma u The Best Venue Hall Zagreb nastupa u sklopu novog klupskog programa Cartel House, koji će ove klupske sezone obogatiti zagrebački noćni život gostovanjima brojnih zvučnih imena elektronske glazbene scene. Budući da je Sigma headliner šestog izdanja KnockOut Snow Festivala, za 300 najbržih (18+) koji se prijave na ovaj skijaško-glazbeni spektakl, osigurana je besplatna ulaznica za zagrebački nastup Sigme. Za sve ostale, ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kuna za žene/70 kuna za muškarce, odnosno po cijeni od 60/80 kuna na dan eventa.

KnockOut Snow Festival  najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe. Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S. i The Night Express Band samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji partyji tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.