Profimedia, Visual movies
HIT FILM S KATE HUDSON

Vraća se jedna od najpopularnijih romantičnih komedija: Stiže serija 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'

Obožavatelji romantičnih komedija napokon su došli na svoje jer će hit film iz 2003. godine s Kate Hudson i Matthewom McConaugheyjem dobiti svoje osvježenje - u obliku televizijske serije.

"Kako se riješiti frajera u 10 dana" jedan je od hit filmova koji se nalaze na top listama romantičnih komedija koje morate pogledati. Za sve obožavatelje priče u kojoj kolumnistica koju je utjelovila Kate Hudson mora "napucati" frajera u 10 dana kao dio projekta za magazin stiže adaptacija u obliku serije.

HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS, Matthew McConaughey, Kate Hudson, 2003, (c) Paramount/courtesy Everett Collection, Image: 97921466, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Paramount/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

U nekoliko epizoda mini-serije koja će se ponovno baviti muško-ženskim odnosima ponovno ćemo gledati par koji želi dokazati kako može biti u monogamnoj vezi. Seriju je napisao Guy Branum koji ima mnogo iskustva u svijetu komedije: radio je na "A League of Their Own", "Awkward", "Punk'd", "Another Period" i "The Mindy Project".

Nije poznato tko će utjeloviti glavne likove, ali vjerujemo kako će se raditi o poznatim licima jer nova streaming platforma Quibi, koja bi trebala biti lansirana u travnju 2020. godine već ima mnogo poznatih imena s kojima surađuje. Naime, u planu su projekti s Tyrom Banks, Justinom Timberlakeom, Zacom Efronom i Chrissy Teigen. Platforma je već najavila više od 20 serija, a radi se o novom projektu koji je namijenjen onima koji filmove i serije vole gledati na mobitelu, a novoj publici prilagođeni su i formati pa tako neke od epizoda traju i manje od 10 minuta.

Linker
24. travanj 2024 01:57