Foto: Matej Dokić
PETA SEZONA TALK SHOWA

Ženska priča sa Zrinkom Cvitešić ovoga četvrtka u Saxu!

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica, sprema se otvorenje pete sezone talk showa „Ženska priča“ i to u novom prostoru, Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb). Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u četvrtak, 21. rujna ugostit će svestranu, talentiranu i uspješnu mladu glumicu čija karijera doseže sve do Hollywooda - Zrinku Cvitešić!

Zrinka Cvitešić hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica sa zavidom inozemnom karijerom i trenutnom adresom u Londonu. Put ju je ovih dana doveo do Zagreba gdje se sprema za ulogu u predstavi „Tko pjeva, zlo ne misli“ (po istoimenom filmu u režiji Rene Medveščaka), čija je premijera u Hrvatskom narodnom kazalištu 28.rujna 2017.

Nova predstava je samo jedan od povoda razgovora s mladom glumicom, s kojom će voditeljica popričati i o svim izazovima glumačkog života, usponima, padovima, smiješnim situacijama te životu u Engleskoj, uz već poznatu opuštenu i zabavnu atmosferu Ženske priče, za što će se pobrinuti i prijatelji od Zrinke koje očekujemo da se damama pridruže na pozornici.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u četvrtak 21. rujna 2017. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub, uz obaveznu prethodnu rezervaciju stola.

Ove sezone sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija peta sezona traje do lipnja 2018. godine.


Linker
18. travanj 2024 11:59