Foto: PR
MEET YOUR DESIGNER

Novi hrvatski brendovi u DBOxX-u

U concept store-u DBOxX održano je modno događanje “Meet Your Designer” na kojem su se osobno predstavili renomirani i mladi dizajneri. Druženje je počelo prestavljanjem novih brendova: Chu&Chu Collection, Ginger Deer Studio i Dawg Swag.

Chu Chu Collection jedan je od novih brendova koji su dostupni u DBOxX-u iza kojeg stoje sestre Iva i Martina Čuljak koje su predstavile svoju kolekciju turbana. Maja Cvetković i Viktorija Šebalj pokrenule su hrvatski brend za pse Dawg Swag koji u ponudi ima tople i udobne “hoodice” u veselim bojama, a pripremaju i kabanice, ogrlice, oprsnice i povodce, dok iza brenda Ginger Deer Studio stoji Josipa Pichler koja se bavi izradom unikatnog nakita od epoksi smole.

DBOxX sada okuplja čak 22 dizajnerska imena među kojima su Ivancica by Ivančica Hrustić, Natalija Smogor, brend Tie me, Kragrlica, Lukabu dizajnerice Marine Jerant, Fashion Disorder Manuele Lovrenčić, Jasmina Arnautović iz brenda Jet Lag, Mon art bags, Frajerica Handcrafted Jewelry, Manufraktura Design i brojni drugi.

U galeriji pogledajte kako je bilo na predstavljanju unikatnih komada s hrvatskim potpisom.

Linker
25. travanj 2024 21:41