Predstavljeni novi okusi vrhunskog talijanskog sladoleda

Pročitajte cijeli članak:

Najbolji sladoledi originalne talijanske recepture stigli su u Torterie Macaron slastičarnice u Zagrebu!

Jučer je u zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi. Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar, Talijan Giampiero Mele. Njergova se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnose gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima kao što su jagoda, borovnica i mango mogu uživati – i vegani.

Foto: John Pavlish

U bogatstvo okusa ovog sladoleda jučer su se uvjerile brojne dame iz društvenog života koje su jednoglasno zaključile da je ovo najbolji sladoled u gradu. Tko je sve došao na kušanje sladoleda provjerite u fotogaleriji.

Sve slastice u Torterie Macron slastičarnici pripremaju se svježe na dnevnoj bazi, a u njima se može uživati na lokacijama u Centru Cvjetni, Areni Centru, City Centeru One West i Avenue Mallu.

Linker
20. travanj 2024 03:28