Promo
u ičićima

Atraktivni ljetni sport: Kapetan naše odbojkaške reprezentacije poziva na ljetnu aktivnost

Omiljeni ljetni sport – odbojka na pijesku ovog se vikenda igra u Ičićima, a brojni posjetitelji dokazuju da je uz kupanje i ostale morske radosti ovo jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti.

Hrvatski odbojkaški turnir na pijesku "Masters Ičići Croatia Open" primamio je mnoge posjetitelje koji s tribina koje se nalaze tik uz more prate turnir.

Kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Tsimafei Zhukouski ovog vikenda također se nalazi tamo, u opuštenom raspoloženju, a pokazao je i simboličnu tetovažu ptice feniks.

Promo

"Ptica feniks, vatrena je ptica koja kad umre ponovno se diže iz pepela. Ima značenje iz mog privatnog života. Kad sam bio ozlijeđen uvijek bi se poput feniksa vratio još jači!" – kazao je odbojkaš koji na turniru igra s bratom, dugogodišnjim igračem odbojke. Tsimafei je pozvao sve ljubitelje odbojke i sve one koji se nalaze na odmoru da iskoriste priliku i uživaju u praćenju odbojke na pijesku.

Promo

Na turniru, koji se održava u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i partnera, igraju 22 ženske i 19 muških ekipa. Čak 82 sportaša kroz 60 utakmica bori se za titulu pobjednica i pobjednika ovog turnira.

Finalna utakmica za žene igra se u nedjelju, 11. kolovoza u 17 sati, dok će dečki finale igrati u 18 sati. Nakon Ičića, Prvenstvo se nastavlja u Đurđevcu, od 23. do 25. kolovoza, a finale je u Zagrebu, 6. do 8. rujna.

Promo

Linker
20. travanj 2024 14:46