snimili portrete

Bliži se Europska zlatna liga, predstavljamo odbojkaške reprezentativce za koje ćemo navijati

Ususret utakmicama Europske zlatne lige, hrvatski odbojkaški reprezentativci odradili su snimanje portreta - upoznajte ih u novom, zanimljivom ruhu.

Ovi visoki i atletski građeni sportaši u nekoliko će idućih mjeseci će pozornost ljubitelja i osobito ljubiteljica odbojke. Donosimo crtice sa snimanja i njihove portrete.

Filip Popović

„Snimanje je bilo jako zabavno, ekipa je bila profesionalna iako smo mi sve okretali na zezanciju. Ovo je prvi put da smo se našli u ulozi modela i moram priznati da nam se svidjelo!“ – izjavio je atraktivni 29-godišnji Ivan Raič koji za sebe kaže da je pravi obiteljski čovjek: „Svaku slobodnu priliku koristima za igru s kćerkom Ritom i sinom Markom. Kad sam u Hrvatskoj volim se vidjeti sa starim prijateljima, a u slobodno vrijeme slušam glazbu i gledam filmove!“

Filip Popović
Ivan Raič

Ispred fotoobjektiva Filipa Popovića naši su se reprezentativci potpuno opustili. Uloga modela odmah im je legla. Fran Peterlin nije imao tremu i spremno se prepustio u stručne ruke. Ovaj zgodni Zagrepčanin igrao je u Švicarskoj, Grčkoj te Sloveniji. Osim odbojke s braćom preko ljeta voli igrati tenis, košarku i odbojku na pijesku. Sandro Dukić je završio Pravni fakultet, a vesele ga šetnje uz more u rodnoj Opatiji. Uživao je u pripremama za snimanje. Frizer Danijel Plašč poigrao se njegovom frizurom koja na fotografijama izgleda moćno.

Filip Popović
Fran Peterlin

Splićanin u reprezentaciji Hrvoje Pervan bio je najveseliji na snimanju. Uz odbojku, on obožava kuhanje: „Volim kuhati i znam spremiti dosta toga jer sam dosta gledao i pomagao mami u kuhinji dok je pripremala jela, uz to je kuharica tako da sam imao dobru učiteljicu!“

Filip Popović
Hrvoje Pervan

Ovo je bilo jedno od prvih lifestyle snimanja i za Filipa Šestana. On se prepustio vizažistici Maji Samardžiji koja ga je pripremila za fotkanje. „Ovo je izvrsno iskustvo za sve nas. Sigurno da bi takve stvari i ubuduće pomogle našoj muškoj reprezentaciji da se malo ujednači u medijskom prostoru s ostalim sportovima jer se definitivno čini pomalo zanemaren!“ – rekao je Filip nakon snimanja.

Filip Popović
Filip Šestan

Danijel Galić, koji se sebe kaže da je dobar kao kruh, izvrsno se snašao ispred objektiva. Nakon snimanja pomagao je stilistici Ivani Karapandži u odabiru odjevnih kombinacija za kolege. Reprezentativci su ovom prilikom nosili odjeću iz odabira Fashion&Friends. Ovim snimanjem reprezentativci najavljuju utakmice u Skupini B Europske zlatne lige. Sve domaće utakmice igraju se u Varaždinu i to; s Estonijom 29. svibnja, sa Španjolskom 1., a s Nizozemskom 15. lipnja. Nakon uzvratnih susreta znat će se putnik na Final Four za seniore koji se igra u Talinu 22. i 23. lipnja.

Filip Popović
Danijel Galić

Linker
28. ožujak 2024 04:30