JOHN McMURTRIE
pričat će svoju životnu priču

Bruce Dickinson stiže u Zagreb: Legendarni frontmen Iron Maidena u Lisinskom će održati pravi spektakl

Bruce Dickinson, legendarni frontmen grupe Iron Maiden, 26. listopada 2019. koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će one-man show u kojem će ispričati impresivnu životnu priču.

Osim što je jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenika, Dickinson se može pohvaliti raznim hobijima i životnim iskustvima - on je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

ED FORCE ONE CARDIFF PHOTO COPYRIGHT JOHN McMURTRIE 2016
JOHN McMURTRIE

U Iron Maidenima proveo je nekoliko desetljeća, a 2017. objavio je autobiografiju "What Does This Button Do", koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik, a promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja. Upravo tako je nastao njegov show "Večer s Bruceom Dickinsonom", koja je svojevrsna predstava od dva i više sata te je već pokupila brojne pozitivne kritike.

JOHN McMURTRIE

Show se sastoji od dva dijela: u prvom će Dickinson pripovijedati o životu na humorističan način i dati satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove, dok će u drugom odgovarati na pitanja obožavatelja.

Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr.

Linker
18. travanj 2024 20:30