Promo
UKLJUČI SE I OSVOJI

DOBITNICE ulaznica za koncert Zorana Predina na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku 31. kolovoza stiže Zoran Predin koji će u pratnji vrhunskih glazbenika Damira Kukuruzovića i njegove Django Group predstaviti neodoljiv spoj šansona i gypsy-swing melodija sa albuma Zoran pjeva Arsena. Za uživanje u njegovoj glazbi dijelimo vam dvije ulaznice!

Dobitnice ulaznice za koncert Zorana Predina:

Irena Pozder, Vidovec

Vanesa Bobanović, Zagreb

Slovenski glazbenik Zoran Predin po prvi će put nastupiti u Šibeniku u četrdeset godina dugoj karijeri i to izvođenjem dobro poznatih Arsenovih pjesama na nov način. Predin je još od osamdesetih godina prijateljevao s legendarnim Arsenom Dedićem te je s njim ostvario brojne suradnje. Inspiriran albumom Matija svira Arsena, odlučio je obraditi njegove pjesme u gypsy-swing stilu u suradnji s dugogodišnjim suradnikom Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group.

Vodimo vas na koncert Zorana Predina: dva najkreativnija odgovora osvajaju po jednu ulaznicu! Odgovorite na nagradno pitanje do četvrtka, 29. kolovoza. U podne objavljujemo dobitnike/ce u ovome članku. Uključite se i osvojite!

Album s 12 pjesama oduševio je i publiku i kritiku. "Pjesme sam birao po nekom svom osjećaju, ne želeći zanemariti ni manje poznate stihove. Nisam htio raditi best of album, stoga sam uz šest dobro poznatih pjesama, dodao šest pomalo zaboravljenih, čime je ispričana cijela priča koja se sluša u jednom dahu", rekao je Predin.

PR

Na koncertu će gostovati i Matija Dedić koji će odsvirati četiri pjesme, među kojima ćemo čuti hitove Kuća pored mora, Moderato cantabile, Ni ti, ni ja i Pamtim samo sretne dane. Iz Tvrđave kulture podsjećaju da ulaznice kupljene za datum 28. srpnja (kada je koncert bio odgođen zbog vremenskih neprilika) vrijede za novi termin održavanja koncerta.

Linker
20. travanj 2024 00:08