Marija Laća
Poslastice na 320 stranica

Domaćica Sanja predstavila svoju prvu kuharicu: Bakini recepti u novom ruhu

Gastro blogerica Sanja Mijac poznatija kao Domaćica predstavila je svoju prvu knjigu - autorsku kuharicu 'Iz života Domaćice'.

Sanja Mijac koju ljubitelji hrane poznaju pod imenom Domaćica predstavila je svoju kuharicu u zagrebačkom kafiću Figa Garden by Henrik.

– Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, kuharici koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući dobar i provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga – kuharica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice. Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane - rekla je o knjizi autorica koja je ove godine bila i prva Gastro Ikon@ u Glorijinom odabiru najboljih influencera u Hrvatskoj.

Marija Laća

Marija Laća

Na 320 stranica nalaze se recepti, fotografije i priče, a osim recepata s bloga, u njoj se kriju i neki novi recepti s kojima ćete stvoriti nove okusne (i ukusne) uspomene. Sanja je u svoju prvu kuharicu stavila i starinske recepte iz bakine kuhinje koji se polako vraćaju u modu, a osim slatkih, dodala je i slane recepte za trenutke kada želite biti malo u kuhinji, a puno uživati u trenucima.

Marija Laća

Marija Laća

Marija Laća

Linker
14. travanj 2024 22:47