Profimedia, robertharding
U Galeriji PMS

Doživite Tjedan Japana u omiljenoj kreativnoj oazi Zagrepčana

Povodom svog 5. rođendana i putovanja na najveći festival dizajna u Tokio pod imenom Design Festa, zagrebačka galerija PMS organizirat će Tjedan Japana u PMS-u, u periodu od 15. do 22.listopada 2016.

Rođendansko slavlje omiljene zagrebačke kreativne oaze počelo je u subotu, 15. listopada, a večeras se nastavlja na lokaciji galerije PMS, u Tkalčićevoj 61 kroz raznovrstan program "Tjedan Japana u PMS-u". Zanimljivo predavanje i radionicu origamija s početkom u 19 sati održat će Krešimir Rajki iz hrvatsko-japanskog društva MAKOTO.

Sutra,18. listopada, održat će se prezentacija mlade modne dizajnerice Martine Križanić o modnim subkulturama u Japanu pod nazivom ”Kawaii: kultura slatkoće”, srijeda 19. listopada je rezervirana za izložbu fotografija „Šetnja japanskim vrtovima“ Sonje Reljanović, u četvrtak 20. listopada moći ćete sudjelovati na originalnoj haiku radionici Zrinke Supek-Andrijević, a u petak, 21. listopada pogledati projekcije anima filmova poznatog japanskog režisera Hayaoa Miyazakija. "Tjedan Japana u PMS-u" će završiti u subotu, 22. listopada radionicom za djecu koju će voditi glazbenica Francisca FIS od 13 sati.

, Image: 34368032, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Lokacija svih događanja bit će galerija PMS u Tkalčićevoj 61, a svaki od programa počinje u 19 sati i završava u 22 sata. Ulaz na sve programe je potpuno besplatan! Više informacija potražite ovdje.

Linker
19. travanj 2024 13:18