Profimedia, Alamy
ŠTO ĆEMO GLEDATI?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Mumija

Iako izgleda kao još jedna "nemoguća misija" Toma Cruisea, ovog puta radi se o novom nastavku kultnog filma "Mumija". Film, koji u kina stiže u lipnju, je režirao Alex Kurtzman, a u glavnim ulogama su Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe i Jake Johnson. Pogledajte najnoviji trailer!

The Little Hours

Komedija "The Little Hours" prati tri časne sestre čiji miran život u samostanu poremeti dolazak mladog, zgodnog sluge koji bježi od svojeg gospodara. U glavnim ulogama su Alison Brie, Aubrey Plaza i Kate Micucci, a trailer filma, koji je predstavljen na Sundance filmskom festivalu, obećava mnogo smijeha.

The Beguiled

Ovog ljeta gledat ćemo remake filma iz 1971. godine. Redateljica Sofia Coppola je u napetom trileru okupila poznate holivudske glumce: Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning i Colina Farrella, a radnja filma se odvija u vrijeme Građanskog rata u školi za djevojčice.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Peti nastavak franšize prati zlog kapetana Salazara koji predvodi hordu ubojitih duhova pirata s misijom da ubiju svakog živog gusara na moru. Kako bi se spasio, Jack Sparrow mora pronaći Posejdonov trozubac, predmet koji će mu osigurati dominaciju na morima.

The Keepers

U sedam epizoda serijala "The Keepers" pratit će se neriješeno ubojstvo 26-godišnje redovnice Catherine Cesnik, poznatije kao sestra Cathy, koja je 1969. godine nestala u Baltimoreu, a dva mjeseca nakon toga pronađena je mrtva. Na njezinom tijelu bili su vidljivi znakovi gušenja, a pretpostavlja se da je ubijena tupim predmetom. Ipak, za njezino ubojstvo nikada nije pronađen krivac, za što navodno odgovornost snosi i crkva. Serijal na Netflix stiže 19. svibnja.

Wakefield

Zbog živčanog sloma muškarac napusti svoju suprugu i djecu i živi na tavanu nekoliko mjeseci dok kroz prozor gleda kako se njegova obitelj nosi s nestankom. Glavne uloge igraju Bryan Cranston i Jennifer Garner, a film u kina stiže u svibnju ove godine.

American Assassin

Akcijski triler American Assassin je adaptacija istoimenog romana Vincea Flynna u kojem je priča fokusirana na antiterorističkog agenta Mitcha Rappa, mladića koji je kao tinejdžer ostao bez roditelja i kojem je djevojka ubijena u terorističkom napadu. Rappa glumi Dylan O'Brien, dok se Michael Keaton ulogom ratnog veterana Stana Hurleyja vratio akcijskim filmovima. Film stiže tek na jesen.

Linker
18. travanj 2024 21:31