Profimedia, Landmark
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Wonder Woman

Za manje od mjesec dana u domaća kina stiže film "Wonder Woman", jedan od rijetkih filmova o superjunacima koji je posvećen ženskom liku. U glavnoj ulozi ponovno se našla glumica Gal Gadot, koja je Wonder Woman utjelovila i u filmu "Batman vs. Superman", ali ovog puta pratimo njezine napore da zaustavi masivni sukob, tijekom čega će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

It

Stigao je drugi trailer za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine - adaptaciju legendarnog romana "Ono" velikog Stephena Kinga. Zastrašujućeg klauna Pennywisea glumi Bill Skarsgård, a za horor od kojeg se ledi krv u žilama morat ćemo pričekati do jeseni - zato su tu traileri koji najavljuju zastrašujući film koji nas očekuje.

Blade Runner

Kultni znanstvenofantastični film Ridleyja Scotta iz 1982. godine dobio je svoj nastavak u kojem se vraća i glavni lik – policajac Deckard kojeg je ponovno utjelovio Harrison Ford. Osim njega, u filmu glume i druga poznata holivudska imena kao što je Ryan Gosling koji je utjelovio losanđeleškog policajca koji kreće u potragu za Deckardom za kojeg nitko ne zna gdje je već tri desetljeća.

War Machine

Brad Pitt igra glavnu ulogu u satiričnoj ratnoj komediji pod imenom "War Machine" u kojoj tumači uglednog američkog generala, proslavljenog za vrijeme upravljanja NATO snagama u Afganistanu. U jednom trenutku slava uspješnog generala se ruši, a ratna situacija poprima apsurdnu priču. Film je baziran na knjizi "The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan" koju je napisao novinar Michael Hastings, a dolazi na Netflix u svibnju ove godine.

Woodshock

Triler "Woodshock" prati ženu imena Theresa, koju je utjelovila Kirsten Dunst, koja zbog droge pada u još dublju paranoju. Radi se o prvom filmu sestara Kate i Laure Mulleavy, modnih dizajnerica koje stoje iza brenda Rodarte. Napetu dramu s vrlo misterioznom atmosferom očekujemo sredinom rujna.

The Limehouse Golem

Serijska ubojstva toliko uznemire zajednicu da ljudi povjeruju kako za njih mora biti odgovorno stvorenje iz mračnih vremena - mitsko biće zvano Golem. Film o misterioznim ubojstvima ispunjen je kadrovima Londona u viktorijansko doba, što je dovoljno da vas privuče na prvi pogled.

Top of the Lake: China Girl

Nakon četverogodišnje pauze, BBC vraća popularni serijal "Top of the Lake". U drugoj sezoni vraća se Elisabeth Moss kao detektivka koja rješava ubojstva, ali ovog puta uvode nove likove koje će utjeloviti Nicole Kidman i Gwendoline Christie.

Gypsy

Nova Netflixova serija prati renomiranu terapeutkinju Jean Hollaway koju je utjelovila Naomi Watts. Radi se o dramskoj seriji s elementima trilera u kojoj napetosti neće nedostajati jer se Hollaway ne drži pravila svoje struke i previše je "upletena" u živote svojih pacijenata.

Linker
19. travanj 2024 16:27