promo
Najava album

Frajle i Vanna predstavljaju novu izvedbu hita 'Ako je vrijedilo išta'

U godini kada slave 10 godina postojanja četiri djevojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim pratiteljima i publici. U planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i zanimljive suradnje.

Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokalistica i pjevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni.
-
Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom', rekle su popularne Frajle.
Suradnja kojom najavljuju novi album obrada, spojila je pet iznimnih vokala, ali i pet iznimnih energija. Glazbeno ispreplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pjesmom 'Ne idi', koju je Vanna napisala za album Frajli 'Ljubav na dar'. Pjesma 'Ako je vrijedilo išta' više od 18 godina ne silazi iz etera regionalnih radio postaja i jednako je omiljena danas, kao i prvoga dana kada je puštena u eter.

promo

'Ako je vrijedilo išta' je bila obavezni dio repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istaknule koliko im je drago da se snimanje spota odvijalo u knjižnici, uz redateljsku palicu Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

'Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo i htjele bi se zahvaliti dobrim ljudima Knjižnica Grada Zagreba - Vladimir Nazor i Kajfešov brijeg. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge.“, u duhovitom tonu komentirale su Frajle.

Linker
24. travanj 2024 17:35