NBCU Photo Bank via Getty Images
PUNIM PLUĆIMA

Gloria daruje knjižicu 'Moć nesavršenstva' za umijeće življenja doktorice Brené Brown

Gloria vam ekskluzivno donosi ulomke iz knjige doktorice Brené Brown ''Moć nesavršenstva'' u izdanju VBZ-a.

Brené Brown, doktorica znanosti, profesorica i istraživačica na fakultetu socijalnog rada Sveučilišta Houston u SAD-u, autorica je dvadesetak bestsellera iz područja samopomoći, a održala je neke od najpopularnijih TED govora koji su pregledani više od deset milijuna puta. Njezin je revolucionarni rad predstavljen u brojnim američkim i svjetskim medijima.

U knjizi “Moć nesavršenstva” Brené Brown iznosi deset načela o moći življenja punim plućima i srcem. Piše jednostavno, toplo i duhovito i daje primjenjive savjete kako se prestati zamarati mišljenjima drugih, uspoređivati se s drugima i kako shvatiti da ne moramo biti savršeni da bismo razvili osjećaj vlastite vrijednosti. Upravo se u prihvaćanju naših nesavršenosti otkriva moć zdravog i zrelog življenja.

vbz

Kako u životu uspjeti unatoč svojim manama pročitajte u ulomcima iz dijela ''Moć nesavršenstva'' koje od 15. veljače na dar dobivate uz magazin Gloria, dok vas u sljedećem broju Glorije, 22. veljače očekuje druga knjižica - ulomci iz dijela ''Budite odvažni i činite velike stvari'' dr. Brené Brown koja će vas naučiti nositi se sa strahovima i štiti se od ranjivosti.

Linker
16. travanj 2024 14:55