Lukša Marotti
Za oboljele od raka

Goran Karan u Lisinskom priprema veliki humanitarni spektakl, a pridružit će mu se još jedan slavni glazbenik

Sav prihod od ulaznica namijenjen je oboljelila od raka, a Goran će svoje najveće hitove izvesti s kolegom i prijateljem Tedijem Spalatom.

U prostorima Hrvatske lige protiv raka glazbenik Goran Karan uživo je izveo jedan od svojih najvećih hitova, "Kuća naše pisme", te tako predstavio nadolazeći humanitarni glazbeni spektakl koji nam priprema 11. veljače 2020. godine u KD Vatroslava Lisinskog.

Lukša Marotti

"Ovaj koncert iznimno mi je značajan jer imam priliku ono što volim i ono što radim staviti u funkciju općeg dobra. Ovo je prilika da na najljepši način opravdam svoj poziv i zanimanje. Velika mi je čast što će mi se u ovoj posebnoj glazbenoj večeri na pozornici Lisinskog pridružiti kolega i prijatelj Tedi Spalato, a tu je i klapa sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice koja će upotpuniti ovu lijepu humanu priču", rekao je Karan.

Organizator koncerta je Hrvatska liga protiv raka koja će obilježava 53. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.

Lukša Marotti

"Sretan sam što najavljujemo ovaj koncert u predivnom nizu koji Hrvatska liga protiv raka priređuje s ciljem pomoći onkološkim pacijentima o kojima skrbi. Iznimno smo zahvalni svima onima koji nam pomažu u njegovoj realizaciji", izjavio je na predstavljanju koncerta predsjednik Hrvatske lige protiv raka prof.dr.sc. Damir Eljuga.

Ulaznice možete nabaviti od 6. studenog na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, a sav prihod od prodaje donirat će se Hrvatskoj ligi protiv raka te te Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.

Lukša Marotti

Lukša Marotti
Tomislav Madžar, Goran Karan, Damir Eljuga

Linker
24. travanj 2024 06:31