Spas za nespretne

Hoćete li ove godine naučiti zamatati darove ili posegnuti za jednostavnijim rješenjem?

Blagdanska čarolija je započela, a s njom i potraga za poklonima kojima želimo uveseliti svoje najdraže. Ako ste poput nas i niste baš najspretniji kada je u pitanju pakiranje poklona, imamo savršeno rješenje. Svima nama se dogodilo da kupimo idealan dar, ali izazov zamatanja poklona bude nekada i malo, nazovimo stvari pravim imenom, preizazovan. Previše ili premalo ukrasnog papira, vidljivi tragovi selotejpa, nemogućnost postizanja savršene mašne… Znate dobro o čemu pričamo. Ali, zato Kraš nudi spas za sve nas nespretne.

Prvenstveno, pomaže nam da odaberemo najslađi božićni poklon, u potpunosti prilagođen svakom ukusu i željama. Kraljica Bajadera kao naša najpoznatija pralina uvijek je odličan odabir, a možete je pronaći u brojnim kombinacijama. Za ljubitelje klasike u setu s ukrasnim porculanskim pladnjem ili sa šalicom i neodoljivim tanjurićem. Za one koji preferiraju malo otkvačenije poklone, Bajadera ove sezone dolazi i zapakirana u prekrasnu zlatnu knjigu koja odiše luksuzom i elegancijom. Iskreno, uz ovakvo pakiranje vam ni ne treba ukrasni papir!

Ako želite nekoga oduševiti personaliziranim poklonom, odaberite hand made čokolade i praline izrađene od najfinijih sastojaka, a najdraže ljude iz svoje okoline možete razveseliti i posebnim natpisima na čokoladi. Gdje je tu zamatanje, pitate se? U rukama vila i vilenjaka iz Kraša koji će svaku vašu kupovinu na licu mjesta aranžirati baš prema vašim željama!

Postoji li išta bolje nego kada voljenoj osobi poklonite najslađi dar u prekrasnom pakiranju? Postoji! Ako želite u potpunosti šarmirati nekoga, svakako darujte buket slastica. Aranžiran poput klasičnog buketa cvijeća, ovaj poklon vizualno oduševljava, a istovremeno garantira osmijeh od uha do uha!

Što čekate, brzo u Choco Bar ili Kraš bonbonnièru!

Linker
18. travanj 2024 13:19