Ghostbusters Facebook
Hit osamdesetih se vraća

'Istjerivači duhova' dobivaju nastavak s originalnom postavom: Ulogu će reprizirati i slavni Bill Murray

Nakon više od 30 godina od originalnog filma, 'Istjerivači duhova' dobivaju i četvrti nastavak u kojem će svoje uloge reprizirati Bill Murray i Dan Aykroyd, a moći ćemo vidjeti i neke mlade glumačke nade.

Jedan od najzabavnijih filmova 80-ih i 90-ih godina, zasigurno su "Istjerivači duhova", odnosno "Ghostbusters", čiji su likovi do dan danas inspiracija za tematske partyje, Halloween ili Maškare. Početkom ove godine sve je obožavatelje ovog kultnog filma oduševila vijest da se snima još jedan nastavak, a sada je potvrđeno da će u njemu glumiti i originalna postava, ali i neki glumci u usponu poput Finna Wolfharda iz hit serije "Stranger Things".

Tako ćemo Dana Aykroyda, Billa Murraya, Sigourney Weaver i Annie Potts ponovno gledati u istim ulogama, a Dan je u jednom showu izrazio oduševljenje što se ponovno vraća na set: "Jason Reitman napisao je prekrasan, srčani scenarij koji uzima originalni DNA iz prva dva filma i prenosi ga direktno novoj, trećoj generaciji zvijezda, glumaca i likova. Bill, Sigourney, Annie i ja već smo odradili svoje scene i bilo je vrlo uzbudljivo vratiti se i raditi na ovim novim idejama i novoj perspektivi priče".

Ghostbusters Facebook

Fantastična komedija, koju su 1984. napisali Dan Aykroyd i Harold Ramis, a režirao je Ivan Reitman, postala je te godine najkomercijalniji film, zaradivši 239 milijuna dolara, a radnja se vrti oko četiri znanstvenika koji pomoću posebnih naprava love duhove po New Yorku. Nakon uspješnog prvog filma, uslijedila su dva nastavka, a u trećem glavne uloge igraju glumice Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones.

Film bi u kina trebao stići u ljeto 2020., a do sad je objavljen jedino teaser trailer koji možete pogledati niže.

Linker
23. travanj 2024 21:58