Promo

Jedan od najpoznatijih veganskih chefova, Gaz Oakley, u Zagrebu će održati radionicu kuhanja

Ako ste oduvijek željeli znati kako ukusno pripremiti vegansku hranu, u petak 10. svibnja čeka vas jedan vrlo edukativan susret s jednim od najpopularnijih veganskih chefova današnjice - Gazom Oakleyjem.

U petak 10. svibnja moći ćemo se družiti s jednim od najpopularnijih veganskih chefova na svijetu, Gazom Oakleyjem. Osim što kuha, Gaz sa svojim fanovima na Youtubeu, kojih je impresivnih pola milijuna, redovito dijeli svoje recepte, a napisao je i kuharicu "Vegan 100 posto" te osnovao brend Avant-Garde Vegan.

Gaz je odmalena volio provoditi vrijeme u kuhinji, a kuhati ga je naučio otac te se kasnije školovao za profesionalnog chefa. No, klasična jela je zamijenio veganskima kako bi proširio svijest o zaštiti životinja i okoliša te zdravu prehranu pretvorio u vrhunski užitak.

Nakon turneje po Kanadi, Americi, Baliju i Velikoj Britaniji i povodom 16. rođendana Bio&bio, u Zagrebu će kao zajednički gost Planetopije i Makronove predstaviti svoju kuharicu i održati radionicu kuhanja.

Promo

Ako želite saznati tajne veganske kuhinje i naučiti neke trikove, pridružite se susretu u petak u 19 sati u zagrebačkoj Makronovi. Ulaznice za događaj možete kupiti po cijeni od 50 kuna knjižari Planetopija u Iici 68 u Zagrebu. Radionici kuhanja moći ćete se pridružiti u subotu 11. svibnja od 10 do 13 sati u Makronovi.

Linker
24. travanj 2024 15:40