kliknuli na prvu

Kako su se Ivana Kindl i Krešo Sučević-Međeral snašli u ulozi para koji prekida

Nakon što su dogurali do samog polufinala u showu 'Zvijezde pjevaju', Ivana Kindl i Krešimir Sučević-Međeral nastavili su svoju suradnju i sada zajedno snimili spot u kojem Krešo glumi ostavljenog muškarca.

Kada je razmišljala o tome tko će u njezinom novom spotu za pjesmu "Imamo razlog" utjeloviti muškarca s kojim prekida, pjevačica Ivana Kindl nije dugo razmišljala.

- Tema pjesme je sretan prekid pa sam trebala nekog tko će glumiti muškarca s kojim prekidam pa poslije plešemo od sreće. Krešo se odmah nametnuo kao odličan izbor i, moram priznati, ugodno me iznenadio koliko se uživio u ulogu. Još je jednom pokazao koliko je spontan, a njegova energija je nevjerojatna - kazala nam je Ivana koja je spot "Imamo razlog" snimala u rodnoj Požegi i u Velikoj Gorici, gradu u kojem živi posljednjih 11 godina.

Motiv za spot koji je sada ugledao svjetlo dana je bila planeta Malog princa, samo što su na toj planeti ovog puta bili Krešo i glazbenica. Prije nekoliko tjedana bilo smo na snimanju spota koje je izgledalo ovako...

A ovako izgleda konačni rezultat suradnje Ivane i Kreše!

- Osim Kreše, u spotu glumi i pleše moja školska prijateljica iz gimnazijskih klupa, profesionalna plesačica iz Požege, Marijana Verčej. Obećala sam joj davno da ću je zvati da mi pleše u spotu i nakon 20 godina smo to i realizirale - otkrila nam je Ivana. Pjesmu "Imamo razlog" napisali su njezin partner, glazbenik Alen Križaj i ona.

Linker
17. travanj 2024 05:09