Danijel Galić
ZAVODLJIV INTERIJER NOVOG IT MJESTA

Kava prije posla i pjenušac nakon: Novo mjesto u samom centru Zagreba s potpisom modnog dvojca ELFS

U Amruševoj 4, na lokaciji na kojoj je do nedavno bio prvi dućan zagrebačkog modnog dvojca, otvoren je kafić ELFS & Bubbles - novo mjesto za izlazak u samom centru Zagreba koje predstavlja sinergiju modnog branda i ugostiteljskog biznisa u kojem ELFS ustupa brand ugostiteljskoj branši ali ne ulazi u vlasničku strukturu

Nakon nedavno otvorenog novog ELFS dućana s prepoznatljivom modnom ponudom i ELFS home trgovine s detaljima za dom, otvoren je i ELFS & Bubbles, kafić čije je uređenje izvedeno prema idejama dizajnera koji stoje iza popularnog brenda. Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom prostorijom, plavi, baršunasti stolci te zanimljivi lusteri.

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić u kafiću su zamislili i VIP prostor koji je odvojen od ostatka, a namijenjen je za posebne prigode. Mramorni i zlatni detalji zastupljeni su u cijelom interijeru, u suprotnosti s industrijskim sivim zidovima i otkrivenim instalacijama. Dodatna fokusna točka u kafiću je zid na kojem se projiciraju revije brenda.

Danijel Galić

ELFS & Bubbles mjesto je za prvu jutarnju kavu, ali i za piće nakon posla, dok će petkom i subotom, kada radi do dva sata iza ponoći, biti i odlično mjesto za izlazak gdje će se posluživati kreativni kokteli na bazi šampanjca i proseca - pa zbog toga i ime Bubbles (mjehurići).

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Linker
18. travanj 2024 07:24