Promo
dalmatinski slavuji

Klapa Rišpet najavila nove koncerte, po prvi puta samostalno nastupaju u rodnom Splitu

'Dalmatinski slavuji' najavili su datume koncerata koje će održati u Zagrebu i Splitu i tako razveselili sve obožavatelje jer ipak, malotko ostaje ravnodušan na emotivne dalmatinske note.

Nakon rasprodane sezone koncerata, „Klapa Rišpet ponovo najavljuje nezaboravne večeri u zagrebačkom Lisinskom i po prvi puta veliki samostalni koncert u svom Splitu, Spaladium Areni.

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, publika će imati priliku uživati u tri velika koncerta početkom iduće godine.

Koncerti su zakazani za 25. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, što već polako postaje tradicija s obzirom da su i prošle godine raspjevali metropolu. Ove će godine nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, radi čega su članovi Klape Rišpet posebno uzbuđeni. Koncert u Spaladium Areni zakazan je za 7. ožujka, kao oda svim majkama i ženama općenito, uoči samog Dana žena.

Promo

Promo

Neke od njihovih poznatih pjesama poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat"izvodit će na zakazanim koncertima.

Promo

Promo

S obzirom da su nedavno predstavili zanimljivu novu suradnju s Duškom Ćurlićem i pjesmom "Kad ljubav dvije duše spoji" te iza sebe imaju i suradnje s velikim imenima glazbene scene poput Doris Dragović, Miše Kovača ili Jelene Rozge, najavljeni koncerti uvijek su popraćeni i podrškom nekih od kolega s estrade. Ulaznice su u prodaji putem sustava Ulaznice.hr.

Linker
23. travanj 2024 01:36