Dumplin
EKRANIZACIJA KNJIGE

Komedija koju očekujemo: Jennifer Aniston kao majka opsjednuta izborima ljepote

Ekranizacija knjige 'Dumplin'', bestsellera iz 2015., stiže na male ekrane početkom prosinca, a u jednoj od glavnih uloga gledat ćemo glumicu Jennifer Aniston - s pravim teksaškim naglaskom.

Jennifer Aniston (49) gledat ćemo u novom filmu "Dumplin'" u kojem je utjelovila nekadašnju pobjednicu na izboru ljepote Rosie Dickson koju i dalje tretiraju kao kraljicu malog teksaškog grada i koja organizira lokalni izbor za ljepotu. Sve krene u potpuno drugačijem smjeru kada se na izbor prijavi njezina kći Willowdean, koju je utjelovila Danielle Macdonald (27). Ona želi pokrenuti revoluciju i promijeniti način na koji građani tog gradića poimaju ljepotu.

- Bit će to protest u štiklama - najavljuje Willowdean u traileru, koja je samu sebe prozvala debelom. Tinejdžerka opsjednuta s pjevačicom Dolly Parton uskoro se nađe okružena prijateljima koji je podržavaju u naumu, dok je njezina majka izvan sebe.

Jennifer Aniston odlično je svladala teksaški naglasak, a film, koji je ekranizacija istoimenog romana Julie Murphy i režira ga Anne Fletcher, na Netflix stiže 7. prosinca.

Linker
25. travanj 2024 07:04