Dario Njavro
kao vrapci

Kreće nova sezona 'Zvijezde pjevaju': Isti voditelji, neki novi mentori i posve izmijenjeni žiri

Nakon gotovo pet godina stanke, show se vraća na male ekrane, a osam parova grabi prema finalu od 2. ožujka.

'Krećemo sa Zvijezde pjevaju, prošlo je pet godina, osam je epizoda, osam parova, u prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme - kada imamo dva para u finalu. Bit će i nagradna igra, svatko tko nazove ulazi u nagradnu igru i može osvojiti 10.000 kuna, a u zadnjoj emisiji, 20. travnja, taj iznos je 40.000 kuna', istaknuo je Mario Sedmak, HRT-ov urednik Zabavnog programa.

Parovi su: Goran Bošković i Ella Dvornik, Dino Jelusić i Tara Thaller, Bojan Jambrošić i Ashley Colburn, Pero Galić i Katarina Strahinić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan, Antonija Šerić i Krešimir Macan. Voditeljski dvojac Barbara Kolar i Duško Ćurlić obećao je zabavu, a u žiriju sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko.

Dario Njavro

Urednik Zabavnog programa Mario Sedmak nije krio zadovoljstvo činjenicom da je u ovoj sezoni 'Zvijezde pjevaju' prvi put jedna inozemna natjecateljica – američka novinarka Ashley Colburn, čime je i show postao – internacionalan.

Na održanoj pressici nisu bila prisutna dva para Bošković – Dvornik, te Galić – Strahinić, a iako Žanamari Perčić (Lalić) nije bila prisutna – njezin glazbeni partner, HRT-ova radijsko-televizijska zvijezda, Frano Ridjan, pobrinuo se da ipak bude prisutna na fotografiranju.

Dario Njavro

Linker
24. travanj 2024 06:59