Profimedia, Album
The Sinner

Kriminalistička drama o kojoj su lani svi pričali dobiva novu sezonu

Kriminalistička drama o kojoj se lani nije prestajalo govoriti dobit će svoju drugu sezonu.

Iako većina serija koje privuku veliki broj gledatelja odmah dobije i svoj nastavak, za seriju „The Sinner“ do sada nije bilo sigurno hoćemo li gledati nove epizode ili ne. Naime, radi se o vrlo uspješnoj drami koja je od samog početka bila zamišljena kao mini-serija od samo osam epizoda. Ipak, napokon je potvrđeno da stiže druga sezona hvaljene serije u kojoj se sigurno vraća detektvi Harry Ambrose, kojeg je utjelovio Bill Pullman, ali čini se kako ovog puta nećemo gledati Jessicu Biel. Ona je u prvoj sezoni utjelovila Coru Tannetti koja je na plaži iz nepoznatih razloga ubila muškarca, a detektiv Ambrose kroz osam epizoda pokušava otkriti motiv koji se skriva iza svega.

Prema sinopsisu ovog će puta fokus biti na detektivu i njegovom novom slučaju 11-godišnjeg dječaka koji je počinio dvostruko ubojstvo, a njegovi motivi su neobjašnjivi. Iako Jessicu Biel nećemo gledati na malim ekranima, glumica je u ovom projektu angažirana i kao producentica pa će ostati uz seriju zbog koje se lani vratila u fokus gledatelja.

THE SINNER, from left: Jessica Biel, Bill Pullman, 'Part III', (Season 1, ep. 103, aired Aug. 16, 2017)., Image: 356372064, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Jessica Biel i Bill Pullman u prvoj sezoni serije The Sinner

Linker
20. travanj 2024 11:54