AUKCIJA

Licitirajte za jedinstven umjetnički dar

Stiglo je najljepše razdoblje u godini i svatko želi dragog prijatelja, obitelj ili partnera iznenaditi nekim poklonom. Ako pri tome možete još i pomoći nekome – zašto ne? Sudjelujte u online aukciji, odaberite umjetničko djelo za vaše najbliže ili njime uljepšajte svoj životni prostor, a pritom pomozite onima kojima je najpotrebnije.

Pedeset umjetničkih medaljona koje su oslikali hrvatski likovni umjetnici, mogu se kupiti na aukciji do 31. prosinca, a kompletan prihod od njihove prodaje odlazi Centru za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih osoba "Vinko Bek" iz Zagreba. 

Danko Friščić

 

Jedinstvena, dvostrano oslikana umjetnička djela  mogu se postaviti u vaš životni ili radni prostor te na jedan zanimljiv način obogatiti interijer, unijeti toplinu i postati zanimljiv moderni dodatak. Medaljoni, svojom unikatnošću i posebnošću, idealan su poklon za one koji vole lijepe, ali ponešto različitije i posebnije stvari. Kupnjom medaljona direktno pomažete prikupljanju sredstava za rehabilitacijske programe i opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida za slijepe i slabovidne učenike Centra Vinko Bek.

Vi ćete svoje najmilije razveseliti umjetničkim djelom, a slijepim i slabovidnim korisnicima Centra Vinko Bek donijeti toplinu Božića te obećanje u bolju i sretniju novu godinu. Podržite dobru stvar i pomozite onima kojima je najpotrebnije. Božićno vrijeme je vrijeme darivanja ali i pomaganja.

Melinda Šefčić