Screenshot
bogu hvala

Morate vidjeti Judea Lawa u novom traileru za seriju 'Mladi papa'

Paolo Sorretino na radost svih obožavateljica isklesanog tijela londonskog glumca na male ekrane vraća svoju hit mini-seriju, sa svojevrsnim nastavkom od devet epizoda. Premijera serije o modernom papinstvu zakazana je za početak rujna, na Filmskom Festivalu u Veneciji.

Dok ne postane dostupna za gledanje sljedeće godine, serija "New pope" ("Mladi papa") s Jude Lawom u glavnoj ulozi dobila je službeni trailer. Britanski glumac u trailer "zapalio" je internet u bliještećim bijelim gaćicama. Dok se zavodljivo prešetava plažom, odbojkašice se nabacuju loptama, a paralelno je prikazan i John Malkovich u papinskoj odori, koji također uz Lawa i Sharon Stone tumači ulogu u seriji.

Redatelj je istaknuo kako ovo nije druga sezona serije već samostalni projekt od devet epizoda. Jude Law ponovno je utjelovio Lennyja Belarda, odnosno papu Pia XIII., a redatelj Paolo Sorrentino je i ovoga puta zadužen za priču i scenarij te je rekao da će i ova priča imati sasvim neočekivani zaplet i rasplet.

Kontroverzna prva sezona serije emitirana je 2016. godine, te je pratila početak pontifikata Pija XIII., prvog američkog pape u povijesti. Dok čekamo nove epizode druge sezone, bacite oko na trailer - nećete požaliti.

Linker
18. travanj 2024 19:26