Universal
Jedva čekamo!

Na filmska platna ponovno stiže 'Dr. Dolittle': Simpatičnog veterinara utjelovit će Robert Downey Jr.

Universal je izbacio prvi službeni trailer za novu ekranizaciju poznatog veterinara koji ima poseban dar - može razgovarati sa životinjama. Iako je dr. Dolittlea u fransiži iz 90-ih igrao briljantni Eddie Murphy, ovoga puta utjelovit će ga Robert Downey Jr. kojemu je Dolittle prva uloga nakon Marvela.

Nakon uspješne fransiže "Dr. Dolittle" u 90-ima s Eddiejem Murphyjem, poznatog veterinara koji može razgovarati sa životinjama ponovno ćemo gledati na filmskog platnu. Međutim, Dr. Dolittlea ovaj put će glumiti poznati glumac Robert Downey Jr., koji će se s mnogim životinjama otisnuti na riskantno putovanje kako bi pronašao lijek za tešku bolest mlade kraljice Victorije.

Universal

Lik simpatičnog britanskog veterinara je njegova prva uloga nakon Tonyja Starka iz Marvel franšize, a uz njega glume Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent i Harry Collett u live action ulogama, dok su glasove životinjama posudili John Cena, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek i drugi.

Redatelj Stephan Gaghan projekt je najavio još u ožujku, a sudeći prema traileru, ovaj "Dr. Dolittle" će se uvelike razlikovati od onog u 90-ima, odnosno čeka nas puno više akcije i avanture. Inače, film je baziran na liku Doctor Dolittle kojeg je stvorio Hugh Lofting i to primarno za knjigu "The Voyages of Doctor Dolittle", a u kina stiže 17. siječnja 2020. godine.

Linker
18. travanj 2024 05:27