Jack Russell Terrier playing on green grass
Getty Images/iStockphoto
Jack Russell Terrier playing on green grass
Getty Images/iStockphoto

Pridružite se

Na Strossu će se održati revija pasa mješanaca s ciljem udomljavanja napuštenih životinja

Za sve one koji vole životinje, a posebice pse, moći će uživati u posebnom programu u sklopu Ljeta na Strossu, a tko zna, možda vas ova manifestacija potakne da i vi date topli dom nekom 'dlakavcu'.

U sklopu 20. Ljeta na Strossu u nedjelju 28. lipnja s početkom u 17 sati počinje revija pasa mješanaca. Ova tradicionalna „pseća“ manifestacija posljednjih godina okuplja stotinjak pasa koji sa Strossmartra odlaze s diplomom „Najpas mješanac“ i paketom hrane, a tijekom revije psi se dobro zabave i predstave publici trikovima, lavežom, mahanjem repom, žicanjem i slično.

Cilj manifestacije je isticati važnost udomljavanja pasa koje svoje dane provode u azilima ili napušteni i ostavljeni na cesti.

Promo

U projektu sudjeluje i Noina Arka koja će na reviju doći s nekoliko svojih štićenika spremnih i željnih udomljavanja. Tvrtka Husse koja je pokrovitelj revija pasa mješanaca osigurat će za svakog sudionika hranu i vodu tijekom revije i paket hrane za doma, a ljudi koji imaju više pasa dobit će velike vreće hrane za nekoliko tjedana prehrane.

„Ako imate mogućnosti i želje udomiti psa koji će s vama dijeliti dobro i zlo do kraja života svratite na Stross u nedjelju i možda već tada pronađete svog najboljeg dlakavog prijatelja“ – poručili su iz organizacije Ljeta na Strossu.

Čitajte i:

Multifunkcionalni su, a koriste i ljudima! Namještaj za kućne ljubimce - i to s domaćim potpisom

Koji bi se pas savršeno uklopio u vaš životni ritam? Ovih nekoliko pitanja dat će vam odgovor

Usred krize izgubili ste ljubimca ili ga želite udomiti? Od sada sve možete napraviti na jednom mjestu