Alexander Stankov
oaze za uživanciju

Najljepše terase zbog kojih vam neće biti žao provesti ljeto u Zagrebu

Koliko god očajavali ako većinu ljeta morate provesti na užarenom zagrebačkom asfaltu, ljeto u glavnom gradu ima i svojih prednosti. Osim smanjenih gužvi i laganijeg tempa, s prvim ljetnim danima u Zagrebu se otvaraju ljetne terase i vrtovi u kojima ćete se osjećati kao da ste na nekom drugom mjestu. Puno zelenila, hlada i uređenje eksterijera osvajaju na prvu i stvoreno je za guštanje. Imamo pet top lokacija!

Pop Up Summer Garden

Skriveni kutak u šumi Tuškanca mjesto je za ljetno osvježenje i uživanciju na ljuljačkama ili ležaljkama. Glazba, zeleno uređenje, velik izbor pića i hrane i šumska hladovina čine atmosferu zbog koje ćete zaboraviti da se nalazite u užurbanom gradu. Detalji programa nalaze se na službenoj Facebook stranici.

Facebook
Pop Up Summer Garden

Facebook
Pop Up Summer Garden

Ljetni vrt (Vintage Industrial Bar)

Savska 160 drugo ljeto za redom dobiva svoj vanjski vrt koji je ove godine dobio dodatne kozmetičke prepravke za još udobniji boravak. Zelenilo, šareno uređen eksterijer, dobre svirke i programi poput društvenih igara ili kvizova razlozi su zbog kojih volimo posjetiti vrt Vintage Industrial Bara.

Facebook
Vintage Industrial Bar

Facebook
Vintage Industrial Bar

Cafe Gymnasium

Cafe Gymnasium ovog ljeta nudi pravu malu zelenu oazu uz osvježavajuće kolače i rashlađeni gin. Smješten u muzeju Mimara, pretvorio je svoju terasu u pravu ljetnu poslasticu. Vrt je osvježen vanjskim šankom i zelenim travnjakom, a potpuni ljetni chill osiguran je dekicama i ležaljkama koje donose dašak morske atmosfere u centar grada.

Alexander Stankov
Cafe Gymnasium

Alexander Stankov
Cafe Gymnasium

Ljeto u Tehničkom

Ljeto u Tehničkom nudi spoj umjetnosti, zabave na otvorenom puno raznolikih kulturnih sadržaja poput izložbi, radionica, predavanja, filmskih projekcija. Tijekom lipnja i srpnja, svaki dan osim ponedjeljka, od 17 do 23 sata vrt se pretvara u veliki lounge s DJ-ima, stolom za ping-pong, badmintonom i barom.

Facebook
Ljeto u Tehničkom

A Most Unusual Garden

Smješten na adresi Horvaćanska 5, A Most Unusual garden već je nekoliko godina omiljeno okupljalište za dnevno ili večernje opuštanje u toplim zagrebačkim danima. Zelena oaza uz vanjski bar i kućica na stablu neki su od aduta kojima se iznova vraćamo u svim godišnjim dobima, osobito ljeti kada je atmosfera posebna.

Facebook
A most unusual garden

Facebook
A most unusual garden

Linker
20. travanj 2024 02:31