Jedva čekamo!

Nakon gotovo tri desetljeća, legendarni filmski klasik 'Hocus Pocus' dobit će nastavak

Iako se 1993. nije našao na vrhu gledanosti, 'Hocus Pocus' je tijekom godina postao kultnim klasikom koji nam nikada ne može dosaditi. Još nije poznato hoće li tri vještice utjeloviti iste poznate glumice, no Disney će se potruditi uključiti ih u film na bilo koji način.

Nakon gotovo tri desetljeća, legendarni film "Hocus Pocus" uskoro će dobiti nastavak. Redateljica Jen D’Angelo, koja je radila na tv-showu Workaholics, bit će zadužena za scenarij nastavka koji ćemo moći gledati na kanalu Disney Plus. Kada je prvi put izašao 1993. godine, "Hocus Pocus" nije pomeo svu konkurenciju, ali je s godinama postao jedan od filmskih klasika kojemu se svake godine ponovno vraćamo uoči Halloweena.

Hocus Focus Facebook

D'Angelo je osim scenarija dobila zadatak da ponovno okupi staru postavu - glumice Sarah Jessicu Parker, Bette Milder i Kathy Najimy koje su utjelovile tri vještice Sarah, Winifred i Mary. Nakon što su prije 300 godina osuđene na lomaču u Salemu, 1993. se vraćaju na Dan mrtvih i svima siju strah u kosti. Zasad se niti jedna od glumica nije oglasila je li zainteresirana da ponovno utjelovi svoj lik, no Disney se nada kako će na bilo koji način biti uključene u nastavak.

Novi "Hocus Pocus" nažalost neće biti gotov u skorije vrijeme kako bismo ga mogli gledati za Halloween, no sigurni smo kako će D'Angelo napraviti dobar posao i ponovno nas i zastrašiti i nasmijati u isto vrijeme.

Linker
24. travanj 2024 01:48