it drugo poglavlje
Press
it drugo poglavlje
Press

DRUGO POGLAVLJE

Nastavak hit horora 'Ono' obara sve rekorde: Najgledaniji je horor svih vremena u Hrvatskoj

Nastavak hit horora 'Ono' stigao je u domaća kina i već u prvom vikendu oborio rekord. Naime, 'Ono: Drugo poglavlje' je pogledalo više od 34 tisuće gledatelja što je najbolje otvaranje te franšize, ali i najbolji prvi vikend takvog žanra u Hrvatskoj.

Horor koji se s nestrpjenjem čekao ostvario je zavidne rezultate diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj. "Ono: Drugo poglavlje", novi kino hit komapnije Warner Bros, već je nakon prvog vikenda pogledalo rekordnih 34667 gledatelja i time ostvario najjače otvaranje franšize "Ono", ali i najbolje otvaranje takvog žanra svih vremena u Hrvatskoj. Rekord je do sada držao horor "Časna" koji je u kina stigao u isto vrijeme prošle godine.

Zastrašujući nastavak horor hita "Ono" iz 2017., koji zaokružuje epsku priču Kingovog istoimenog romana, popeo se na prvo mjesto na kino blagajnama i zaradio impresivnih 1.329.740,44  kuna u Hrvatskoj.

Film "Ono: Drugo poglavlje" redatelja Andyja Muschiettia, veliko finale u kojem se Klub Gubitnika jednom zauvijek obračunava sa zlim Pennywiseom otvorio se na 97 ekrana, sa rasprodanim projekcijama i fanovima koji su čekali u redu kako bi među prvima pogledali veliku završnicu.

it drugo poglavlje
Press

Iz studija su potvrdili kako uspješno vikend otvaranje dokazuje da su fanovi prvog nastavka jedva dočekali vidjeti ujedinjen Klub Gubitnika u borbi s jednim od najvećih zlikovaca svih vremena – Pennywiseom: “Oduševljeni smo ovim nevjerojatnim brojkama i iščekujemo snažne preporuke koje će osigurati odlične rezultate kroz cijelu jesen.”

it drugo poglavlje
Press

Bill Skarsgård je reprizirao svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U filmu također glume i James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, kao odrasli članova Kluba.