Roko Bahat
Počinje Mali piknik

Ne propustite ljetno uživanje u najljepšoj piknik-oazi u centru grada

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekat će vas na jednoj od najljepših gradskih lokacija, gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani, u četvrtak i petak, 22. i 23. kolovoza, od 17 do 23 sata. 

Ako ste ljubitelj šarmantnih community trenutaka, svoje mjesto na Malom pikniku pronaći ćete na glavnoj livadi. A ako ipak volite biti malo izvan središta zbivanja, ovogodišnje izdanje donosi i nekoliko skrivenih kutaka za uživanje. Također, moći ćete i predahnuti na klupicama uz šetnicu koje će ove godine postati sastavni dio piknika.

Roko Bahat

Roko Bahat

Za drugačije lokalno gastro-iskustvo zaduženi su ponovno domaći OPG-ovi s Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda. Na ljetnom meniju Malog piknika tako će se naći šareni i raznoliki lokalni zalogaji, poput soparnika, delikatesnih sireva, tapenda, štrudli, domaćih pogača, kupina, malina, raznih maštovitih ljetnica i salata. Također, pit će se nezaobilazna domaća vina u svim bojama, craft pive i zdravi sokovi.

Roko Bahat

Roko Bahat

Roko Bahat

Opušteni razgovori uz svijeće i bosonogo ležanje na travi u starogradskom ambijentu, sretni ljudi i zanimljive lokalne poslastice male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koje morate posjetiti barem jednom.

Roko Bahat

Roko Bahat

Roko Bahat

Ulaz je slobodan, a osim dobrog raspoloženja ne trebate ponijeti baš ništa – samo uključite relax mode, izujte se i uživajte.

Mali piknik se nastavlja i sljedeći tjedan, u četvrtak i petak, 29. i 30. kolovoza.

Roko Bahat

Linker
19. travanj 2024 02:12