dar uz novi broj

Ne propustite najbolje recepte plodova jeseni uz Gloriju!

Novi broj magazina Gloria daruje knjižicu Plodovi jeseni u kojima ćete pronaći najbolje recepte od gljiva, buča, raštike i grožđa

Iako je ljeto službeno još uvijek ovdje, vremenske prilike i šuškave jakne govore nam drugačije. Za vas smo pripremili recepte koji će dati ono najbolje od jeseni jer, upravo je početak rujna savršeno vrijeme za maštanje o nekim novim pothvatima.

U gastronomskom smislu, dolazak jeseni za nas znači pozdrav ljetnim plodovima poput uvijek zelenog lisnatog povrća i pravog malog bogatstva bobica i šarenih voćki, ali i dolazak nekih novih, bogatih i toplih okusa.

Povrtnjaci i voćnjaci ujesen prava su carstva okusa i mirisa. Još malo nas zaslađuju smokve i grožđe, a u velikom stilu dolaze kruške i jabuke. Stižu nam i sočne buče koje su vječna inspiracija za bučnice i guste aromatizirane juhe, kao i mlade mrkvice i raštika. S ormara zamirišu dunje, a uskoro će se na tržnicama pojaviti i prvi kesteni. Više nego dovoljno za maštovita jela čije recepte možete pronaći u kuharici ''Plodovi jeseni'' koju darujemo svim čitateljima uz novi broj Glorije.

 

Uživajte u jeseni, Vaša Gloria.

Tagovi