UZ NOVI BROJ MAGAZINA

Ne propustite novi broj Gloria delicija: Donosimo recepte za ljetno osvježenje

Darko Uremovic kokteli Mali Losinj, Bellevue hotel, 31032019, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Uz novi broj magazina Gloria ne propustite ljetno izdanje Gloria delicija u kojima vam donosimo recepte za osvježenje, otkrivamo tajnu vrhunskog rižota, a kuhali smo i sa zvijezdama - Marinom Gaši, Hrvojem Zirojevićem, Marcellom Trentinijem i Igorom Jagodicem.

U ljetnom izdanju Gloria delicija otkrijte sasvim drugačije sladolede: imamo 15 recepata za osvježenje od kozjeg mlijeka, proteinski sladoled, potpuno prirodi i kao predjelo. Ipak, osim sladoleda, ljetni hit su i ukusna jela u kojima mozzarella ima glavnu ulogu, a za ljubitelje rižota donosimo dva potpuno različiza recepta - jedan talijasnkog kuhara Marcella Trentinija i drugi hrvatskog chefa Hrvoja Zirojević. Ljubitelji kapara doći će na svoje ako posjete Caperasu, kuću Kapara u Hvaru koju je lani otvorio Darko Mičić, a za sve kojima ne mogu potegnuti sve do otoka donosimo četiri recepta s čudesnim plodovima blagog i trpkog okusa. Razgovarali smo i s Bee Satongun, najboljom kuharicom Azije, a ministar turizma Gari Capelli pokazao nam je kako se snalazi u kuhinji i otkrio da su mu favoriti talijanska, kineska i japanska jela.

Novi broj Gloria Delicija ne propustite u paketu s novom Glorijom po cijeni od 20 kuna.