Tea Cimaš/Cropix
najavio koncert na šalati

Neno Belan otkrio kako izgledaju prosidbe na njegovim koncertima

Jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni priprema veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja gdje će  izvesti pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih. Uz zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj novoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče, na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova

Prigodom velikog koncertnog spektakla prisjetio se svojih prošlih koncerata i zgoda koje su se događale. Jedna od njih koja se često ponavlja je prosidba. Naime često se događa da muškarci svoje odabranice prose baš na njegovim koncertima.

„Zbog romantike u svim mojim pjesmama, doživljam često da me ljudi pitaju mogu li zaprositi svoju buduću baš na mom koncertu, dosta je tih primjera. Jedan od interesantnijih i simpatičnijih se dogodio prije par godina u domu sportova kada smo imali veliki koncert. On me kontaktirao prije koncerta, izložio mi svoju ideju, ona nije smjela znat što će se dogoditi, sve je bilo obavijeno velom tajne, on je rekao njoj da će se popeti na pozornicu i izreklamirati njihovu karnevalsku skupinu čiju su članovi, ona je u to povjerovala. Signal za penjanje na pozornicu je bila pjesma „Vino noći“ jer su se oni na tu pjesmu zaljubili. Kad smo mi počeli svirat „Vino noći“ onda se čovjek popeo na binu s djevojkom koja još uvijek nije ništa nije znala što se događa i onda je kleknuo pred punom dvoranom Doma sportova i zaprosio ju. Ona je počela vrištati od uzbuđenja i onda su zaplesali na pozornici pred punom dvoranom na pjesmu „Vino noći“.

Linker
23. travanj 2024 00:49