Profimedia, Ferrari
HO HO HO

Nije prerano za euforiju oko blagdana: Najavljen je božićni film 'Last Christmas' i izgleda iznenađujuće dobro

Dok se još uvijek topimo na ljetnim temperaturama, za maštanje o Božiću i zimskim danima još je prerano, no novi trailer za božićni film koji se čini drugačijim nego ostali do sada nas je zaintrigirao.

Nakon serije loših božićnih filmova, zanimljivo je vidjeti trailer za naslov koji se čini jako dobrim. "Last Christmas" naslov je novog božićnog filma koji će u kina doći taman prije Božića (u SAD-u je datum zakazan za studeni), a čini nam se još boljim nakon što smo vidjeli glumačku postavu - Emiliju Clarke, poznatu kao Majku zmajeva i Henryja Goldinga iz filma Crazy Rich Asians.

U traileru je predstavljena Kate (Emilia) kao žena kojoj ništa ne ide od ruke, a zaposlena je u trgovini koja prodaje božićne dekoracije, kao depresivni vilenjak. Tamo upoznaje Toma (Henry) i susreće ga sve češće, a koji u njoj želi probuditi božićni duh i tu počinje njihova ljubavna priča. Za Kate se život potpuno mijenja i sve joj se čini predobrim da bi bilo istinito.

Ferrari Press Agency 
Ref 10757
Emilia  1 
14/08/2019
 See Ferrari text 	
Pictures must credit : Universal

Here’s a first look at Game of Thrones star Emilia Clarke  no longer the queen of dragons – as a Christmas store elf.The British beauty, who played Daenerys Targaryan in the hit fantasy TV series, comes crashing down to earth for her new romantic comedy.Clarke, 32, plays a booze-loving character called Kate who works as a sales assistant in an all year round Christmas store in London’s Covent Garden.With her natural mousy brown hair, she looks a million miles away from the Queen of Dragons for which she wore a white-haired wig.The film, called Last Christmas and inspired by the George Michael song of the  same name, sees her bump accidentally in to a homeless shelter worker played by British actor Henry Golding.

OPS: Emilia Clarke in a clip from the first trailer for Last Christmas as a Christmas store elf.

Picture supplied by Ferrari, Image: 465201773, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Ferrari
Profimedia, Ferrari

Film je inače inspiriran i radnja se temelji na jednom od najpopularnijih božićnih pjesama "Last Christmas", grupe Wham! i u suštini govori o neuzvraćenoj ljubavi, a za scenarij je zadužena Emma Thompson. Britanska spisateljica i komičarka na filmu je počela raditi još dok je George Michael bio živ te su zajedno surađivali na filmu. Nakon njegove smrti na Božić 2016. godine, Thompson je s redateljem Paulom Feigom ("Bridesmades") počela intenzivno raditi na ovom projektu, a navodno će biti premijerno puštena barem jedna do sad neobjavljena pjesma preminulog glazbenika.

Linker
18. travanj 2024 05:07