Promo
Promo

Rođeno moje

Nikad emotivnija: Novu pjesmu Severina je posveta svom sinu

Nova pjesma poznate domaće pjevačice stiže u ponedjeljak, a kako je objavila, riječ je o najemotivnijoj baladi u njezinom životu. Pjesmu je posvetila svom sinu i složila se kako je ovo njezina najljepša pjesma.

Novu pjesmu Severina je posvetila svom sinu Aleksandru, a zove se "Rođeno moje", pa ne iznenađuje što se ovo za pjevačicu jedna od najemotivnijih skladbi do sada.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi"...

Press
 

Promo

''Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Kao', Alcatraz', razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga.'' komentirao je Miloš Roganović pjesmu za koju je snimljenin i spot, a premijera nas očekuje u ponedjeljak.

Promo
 

Promo
 

Promo
 

Snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imat će na nadolazećoj Severininoj turneji "The Magic Tour", koja kreće 16. studenog iz Splita, a nastavlja se 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Promo
 

Promo
 

Promo