Profimedia, Landmark
JEDVA ČEKAMO

Nikad nije bilo napetije: Napokon je stigao trailer za 'Big Little Lies'

Dvije smo godine morali čekati na drugu sezonu pa nije neobično što je službeni trailer za seriju "Big Little Lies" dočekan s oduševljenjem.

Dvije smo godine morali čekati na drugu sezonu pa nije neobično što je službeni trailer za seriju "Big Little Lies" dočekan s oduševljenjem.

Televizijska kuća HBO objavila je trailer za drugu sezonu hit serijala u kojem možemo vidjeti da će lik Reese Witherspoon nastaviti u istom tonu pa njezinog prepoznaltjivog sarkazma u prvim kadrovima ne nedostaje, a u traileru vidimo i novi lik koji će imati vrlo važnu ulogu u ovoj sezoni - glumicu Meryl Streep.

Ona se pridružila petorki iz prve sezone: uz Witherspoone tu su Nicole Kidman, Laura Dern, Zoe Kravitz i Shailene Woodley koje će i ove sezone nastaviti s laganjem i suočavanjem s posljedicama svojih postupaka u naizgled savršenim životima.

Serija je dobila 16 nominacija za nagradu Emmy i osvojila njih čak osam pa, ako niste gledali, još stignete nadoknaditi prvu sezonu do 9. lipnja kada stiže nastavak.

- Mračna drama s elementima komedije nastavlja istraživati opakost laži, trajnost prijateljstva, krhkost brakova i naravno, začaranu okrutnost roditeljstva. Nekoliko likova će se morati nositi s Perryjevom smrću i problematikom nastavljanja života nakon takvog iskustva. Ukratko: sve bi se moglo zakomplicirati - stoji u izjavi HBO, u kojoj se jasno daje do znanja kako će lik Alexandera Skarsgårda nastaviti imati važnu ulogu u životima petorke i nakon smrti.

Linker
26. travanj 2024 08:05