HBO Facebook
Jedva čekamo!

Nova sezona serije 'Big Little Lies' bit će još napetija: Pogledajte novi teaser

Ako ste uživali u prvoj sezoni serij 'Big Little Lies', sigurno s nestrpljenjem čekate i drugu, a do tad zavirite u novi teaser.

Nova sezona serije 'Big Little Lies', snimljena prema istoimenoj knjizi spisateljice Liane Moriarty, stiže 9. lipnja ove godine. Postava serije je ostala ista: u drugoj sezoni ćemo ponovno gledati Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Lauru Dern i Zoe Kravitz u ulogama pet žena iz Montereyja, a poseban fokus bit će na izvrsnoj Meryl Streep.

Ako niste pratili ovu seriju koja je dobila 16 nominacija za Emmy i osvojila njih osam, vrijeme je da počnete jer će vas uvući u svoju napetu radnju. Ona se vrti oko tri majke koje naizgled imaju savršene živote, ali iza te maske kriju se mnoge tajne koje se polako počinju razotkrivati. U novoj sezoni glavni likovi će se morati suočiti s posljedicama svojih laži.

Iako u novom teaseru koji je HBO izbacio tijekom vikenda ne možemo saznati puno detalja, ono što se zna jest da Mary Louise Wright (Meryl Streep), majka ubijenog glavnog negativca Perryja, želi saznati istinu o svom sinu, no glavne protagonistice je žele zataškati.

Dok čekate napetu drugu sezonu, pogledajte novi teaser.

Linker
19. travanj 2024 16:35