4-6-2019
First Look Photos at Season 2 of the TV show
Profimedia, Planet
4-6-2019
First Look Photos at Season 2 of the TV show
Profimedia, Planet

sezona novih sezona

Novi uzbudljivi nastavci popularnih serija dolaze u lipnju, ovih 5 ćemo sigurno gledati

  • 06.06.2019. u 21:21

  • Autor:
    • Lea Ladišić

U prvoj polovici 2019. godine koja je iza nas ostali su uzbudljivi filmski i serijski naslovi, a ništa manje nas ne očekuju niti u nastavku godine. U lipnju dolaze nove sezone nekih dugoočekivanih omiljenih serija, a izašli su i novi naslovi na koje valja obratiti pažnju. Evo koje nastavke serija ne propuštamo ovog mjeseca.

1. Sluškinjina priča, treća sezona

Distopijska novela Margaret Atwood dobila je svoju treću sezonu koja je izašla 5. lipnja. Uzbudljivi nastavci donose revoluciju koju podižu žene Gileada.

 

2. Black Mirror, peta sezona

Peta sezona serije donosi tri nova nastavka i tri nove priče u kojima je fokus stavljen na virtualnu stvarnost i kao i obično, negativan utjecaj društvenih mreža, kao i tehnologije na naše svakodnevne živote. Epizode su na Netflix stigle 5. lipnja.

3. Velike male laži, druga sezona

Prva sezona je osvojila sve one koji su je pogledali, a za drugu sezonu kao pojačanje već jakoj glumačkoj postavi stigla je i glumica Maryl Streep. Nove epizode kreću od 9. lipnja na HBO-u.

4. Jessica Jones, treća sezona

Treća i posljednja sezona Netflixove akcijske serije čija se radnja bazira na Jessici koja posjeduje moć superjunaka na male ekrane dolazi 14. lipnja.

5. 3%, prva sezona

Još jedna serija smještena u distopijsku budućnost u kojoj je svijet podijejen između onoga koji napreduje i onoga koji propada. Ljudi imaju priliku doći na onu "bolju" stranu, no samo 3 posto u tome uspije...Prva sezona s emitiranjem kreće 7. lipnja.