Ranko Šuvar / Hanza Media
ZVJEZDANO LJETO U KARLOVCU

Odabrane su dobitnice upoznavanja i fotografiranja s Gibonnijem

Zvjezdano ljeto u Karlovcu, kojim se slavi 440. rođendan grada na četiri rijeke, završit će 13. srpnja spektakularnim koncertom jednog od naših najpoznatijih pjevača - Gibonnija, čijih najvjernijih pet obožavatelja vodimo iza pozornice.

Karlovac, jedan od rijetkih gradova koji zna točan datum svog postanka, ove godine slavi 440. rođendan koji će obilježiti bogatim programom uz krilaticu "440 sati za 440 godina". Grad na četiri rijeke svake godine slavi svoj rođendan s balom na kojem će ove godine valcer zaplesati simboličnih 440 parova, a najveće iznenađenje za sve građane i goste je koncert Gibonnija kojim će 13. srpnja završiti proslava. Tim povodom, nagrađujemo pet najvećih obožavateljica upoznavanjem i fotografiranjem s Gibonnijem nakon koncerta u backstageu. Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak, 8. srpnja u ovome članku.

Patricia Cerin, Kostrena

Doroteja Slovinac, Zagreb

Lea Šarić, Vratišinec

Biserka Trifunov, Pula

Vesna Bijelić Hajsan, Karlovac

Manifestacija "Zvjezdano ljeto", kojom se slavi 440. rođendan počela je 23. lipnja, a trajat će do 13. srpnja: program uključuje koncerte, izložbe, festivale, sportske događaje i susrete, a od velikih glazbenih imena očekuju se nastupi Edina Karamazova, Parnog Valjka te Gibonnija, koji će 13. lipnja zaključiti veliku proslavu. Njegov koncert počinje u 22 sata, a ulaz na sva događanja, pa tako i njegov koncert, je besplatan.

– Moja očekivanja su da manifestacija "Zvjezdano ljeto" koja je ove godine prvi put pod tim imenom postane manifestacija koja će zaista biti prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj nego i šire, Ono što je svima nama jasno je da mi u Karlovcu zaista imamo puno toga za pokazati, imamo puno toga gdje smo jedinstveni, gdje smo prvi i to je onaj materijal iz kojega možemo složiti jednu ovako kvalitetnu manifestaciju. Na razini manifestacija u gradu Karlovcu zaista smo napravili, neću reći jedan korak, nego tri koraka naprijed - kazao je gradonačelnik Damir Mandić dodavši kako su si ove godine postavili poprilično velike i ambiciozne ciljeve.

Linker
13. travanj 2024 08:27