Promo
UKLJUČI SE I OSVOJI

Osvojite ulaznice za koncert glazbenog genijalca Jacoba Colliera na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Mladi britanski multi-instrumentalist i dobitnik dva Grammyja šibenskoj će publici 24. srpnja pokazati kako izgleda kada se u jednoj osobi objedini više glazbenih uloga. Kako biste uživali u njegovoj glazbi, poklanjamo vam dva puta po dvije ulaznice!

Ovog će ljeta Šibenik ugostiti Jacoba Colliera, iznimno talentiranog instrumentalista koji je svijet osvojio 2011., kada je imao samo 17 godina. Od samih početaka Jacob sam piše pjesme, aranžira i producira glazbu pa ga često uspoređuju s kultnim američkim glazbenikom Leonardom Bernsteinom. Za uživanje u njegovom nastupu potrebno je ispuniti prijavu niže. Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo s po dvije ulaznice!

Dobitnice ulaznica su:

Đina Nola, Makarska

Ivona Batinica, Šibenik

Nakon pokretanja YouTube kanala, Jacob je vrlo brzo osvojio srca ljubitelja glazbe, ali i kritičara. Njegov glazbeni stil kombinacija je jazza, funka, folka, gospela, elektronske i klasične glazbe. Osim što sam piše pjesme, od drugih glazbenika razlikuje se i po tome što u svojim izvedbama često improvizira i slaže netipične harmonije te istovremeno pjeva sve vokalne dionice i svira instrumentalne iste.

Promo

Njegov neosporni talent primijetili su i glazbeni stručnjaci koji su mu udijelili dvije prestižne nagrade Grammy, koje je 2017. godine osvojio za dvije pjesme "Flintstones" i "You and I", obje s albuma "In My Room". Ono što je još fascinantnije, pjesme su nastale u njegovoj sobi, dok je ležao u krevetu te na YouTubeu danas dosežu više od tri milijuna pregleda. Jacob je nebrojeno puta nastupio na velikim svjetskim pozornicama, a trenutno promovira prvi od četiri albuma iz ciklusa "Djesse", dok je drugi izašao 19. srpnja.

Ulaznice u prodaji od 210 kuna dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: City Pointu, na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te putem online sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) i Croatia Tickets.
Linker
24. travanj 2024 10:10