Paramount Pictures
UZBUDLJIVA FILMSKA JESEN

Ovo su 3 filma zbog kojih ćete ove jeseni pojuriti u kino

Nakon sušnog ljeta obično dolazi plodna jesen, barem kada je riječ o ponudi novih kino-naslova. Zbog hladnijeg vremena ljudi prirodno provode sve više vremena u interijerima i kino dvorane se odjednom čine kao sjajan izbor za provesti nekoliko sati. Iz velikog broja zanimljivih filmskih premijera koje nas očekuju ove jesen i zime odabrali smo tri koje se stvarno isplati pogledati.

Allied
Prvi trailer za film "Allied" pojavio se prije dva tjedna usred medijske halabuke oko razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta i odmah su krenule glasine da je Marion Cotillard, Bradova partrnerica u filmu, ustvari njegova ljubavnica i pravi razlog razlaza celebrity para. Tračevi su utišani otvorenim pismom Marion Cotillard, razvod je prestao biti top-tema, ali film i dalje privlači pozornost.

"Allied" je drama smještena u vrijeme Drugoga svjetskog rata u kojoj Brad Pitt glumi britanskog časnika Maxa Vatana, a Marion Cotillard članicu francuskog pokreta otpora Marianne Beausejour. Oni surađuju na tajnoj misiji, zaljube se i kasnije vjenčaju. Nakon što zasnuju obitelj i dobiju djecu, Vatanu kolega javi da bi njegova supruga ustvari mogla biti nacistički špijun i da on ima samo 72 sata da istraži je li to istina. Film u kina stiže 23. studenoga.

Jackie
U prvom traileru za film "Jackie“ Natalie Portman zaista izgleda potpuno kao Jacqueline Bouvier Kennedy. U prvoj najavi filma vidimo je kao nekadašnju prvu damu u intimnim momentima kod kuće, dok uplakana gleda kroz prozor automobila i u tuzi na sprovodu Johna F. Kennedyja. Tu je i nekoliko prepoznatljivih, legendarnih odjevnih kombinacija Jackie Kennedy. U filmu glume još i Peter Sarsgaard, Greta Gerwig i Billy Crudup, a u kina dolazi 2. prosinca.

Doctor Strange
Marvel je objavio intrigantni novi teaser za film "Doctor Strange“ koji ima daleko više smisla ako ga gledate – unatrag! Ako ga se pusti od kraja prema početku, ovaj video-klip otkriva dodatne dijaloge i smjernice radnje koje je teško "uhvatiti" uobičajenim načinom gledanja.

U ovom blockbusteru sa superjunacima glavnu ulogu igra zvijezda serijala "Sherlock“ Benedict Cumberbatch kao doktor Stephen Strange, neurokirurg koji otkrije tajni svijet magije i paralelnih dimenzija, a tu su još i Tilda Swinton, Rachel McAdams i Mads Mikkelsen. Film dolazi u kina 25. listopada.

Linker
24. travanj 2024 06:48