Roko Bahat
piknik po švedski

Ovog vikenda u Zagrebu nas očekuje posebno izdanje Malog piknika

Lijepa gradska lokacija, dekica s pogledom na grad, opuštena atmosfera...Gastro-oaza svakog kolovoza smjesti se na Gornji grad gdje se održava ljetna priča Mali piknik. Ove godine ljubitelji izležavanja na travi ne moraju čekati do kolovoza jer je u planu posebni, švedski doček ljeta.

Ove godine Veleposlanstvo Kraljevine Švedske pobrinulo se da Mali piknik ne moramo čekati do kolovoza. Švedski doček ljeta – "Midsommar" održava se u subotu 15. lipnja u parku Maksimir.

Piknik je to zamišljen na švedski način, uz slastice s potpisom lokalnih OPG-ova s Malog Placa i ljetnu romantičnu atmosferu idealnu za opuštanje nakon radnog tjedna. Nakon švedskog izdanja, Mali piknik vraća se u kolovozu, na gornjogradsku Vranicanijevu poljanu (park Bele IV.), gdje će ponovno rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad.

Midsommar piknik počinje u 18 sati. Ulaz je slobodan i mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Dekice su osigurane, a piknik je samoposlužan – svi su pozvani istražiti ljetni meni ili nove okuse iz Švedske. Uz Mali piknik, u duhu švedskog "Midsommara" dostupni su i sadržaji za djecu i odrasle, uz radionice, igre i aktivnosti.

Roko Bahat

Roko Bahat

Roko Bahat

Vilim Redža

Vilim Redža

Vilim Redža

Linker
19. travanj 2024 01:20