P.S. I Love You Facebook
Jedva čekamo

Potvrđeno je! Nastavak hita 'P.S. Volim te' dobiva i filmsku verziju, Hilary Swank ponovno će glumiti Holly

Nakon 15 godina od objavljivanja ljubavnog romana 'P.S. Volim te', po kojoj je snimljen i film, stigao je i njegov nastavak "Postscript", kod nas preveden kao “Klub P.S. Volim te". I on će dobiti filmsku verziju u kojoj ćemo ponovno gledati glumicu Hilary Swank.

Iako je rekla da nikada više neće napisati nastavak bestsellera "P.S. Volim te", spisateljica Cecelia Ahern ipak se predomislila. Nastavak knjige prodane u milijun primjeraka po kojoj je snimljen i film zove se "“Klub P.S. Volim te" i dostupan je od rujna.

"Nadam se da ćete prihvatiti povratak Holly i Gerryja i da će vam čitanje biti jednako emocionalno kao što je sve ovo bilo za mene", napisala je Cecelia. Nastavkom knjige odala je počast prvoj knjizi jer je "Postscript" skraćeno P.S., što je dio prvog naslova.

P.S. I Love You Facebook

Filmska adaptacija knjige s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama postigla je zavidan uspjeh, a radnja prati glavnu protagonisticu Holly koja nakon smrti supruga počne dobivati njegova pisma u kojima joj on otkriva kako da se nosi s boli gubitka. U drugoj knjizi Holly pristupa klubu "P.S. I Love You" koji je, inspiriran pismima njezinog supruga, odlučio pomagati ljudima koji se na isti način žele oprostiti od voljenih.

HOLLYWOOD - DECEMBER 09: Author Cecelia Ahern attends the Warner Bros' film premiere of
Getty Images
Cecelia Ahern 2007. na premijeri filma "P.S. I Love You"

Ahern je u intervjuu za RTÉ otkrila da će i druga knjiga dobiti filmsku verziju te da ćemo Hilary Swank ponovno gledati kao Holly. "Ona je bila jedna od prvih koji su mi se javili kada sam objavila da stiže nastavak knjige. Bila je toliko uzbuđena, željela je pročitati knjigu što prije i rekla mi je da me želi podržati kako god želim. Nakon što je pročitala knjigu, rekla je da ga želi pretočiti u film", otkrila je spisateljica.

P.S. I Love You Facebook

"Još uvijek nemamo scenarista niti redatelja niti bilo što drugo. Ništa nije službeno dogovoreno, ali film će sigurno ugledati svjetlo dana. Oduševljena sam!", poručila je Ahern koja je za novi broj magazina Gloria dala jedan od posljednjih intervjua prije nego što je zbog visokog stupnja trudnoće odlučila zaustaviti sve promotivne obveze.

Linker
16. travanj 2024 21:53