vrati me u disco

Povratnička pjesma Ivane Banfić vraća u devedesete

promo
Kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini, ali to sigurno ne vrijedi za otkačenu ekipu koja je zaslužna za „Vrati me u disco“, najplesniju domaću pjesmu objavljenu u ovoj godini.

Radiofonik se zajedno s I BEE i TT-om na velika vrata vraća na glazbenu scenu jer kažu da im je dosta dosade i da je vrijeme za nestvarnu količinu dobrog funky disko ritma. Iz glazbenog studija sele u disko klubove, na radio stanice, televizije...

'Hit Vrati me u disco je vani u eteru, spot je vani. Mi se super zabavljamo i sretni smo što smo napravili super stvar i odličan spot. Uživala sam u svakoj sekundi i svakom svojom stanicom', rekla je Ivana.

Glazba i produkcija dolaze iz radionice Predraga Martinjaka, kojemu se u pisanju nekonvencionalnog teksta pridružio najpoznatiji plesač ovih prostora Tomislav Tržan, popularni TT. Videospot u kojem glavnu ulogu ima Dr. Fonik kojeg iz mase izdvaja radio umjesto glave, režirala je ekipa Izoom produkcije. Zanimljivo je da je po prvi puta Ivana u spotu okupila tri muške generacije obitelji Banfić, oca Ivana, brata Nevena te nećake Brunu i Filipa, sve vrsne glazbenike, a pridružio im se i njen sin Jan.