Split, 230318
Glazbena nagrada 25. Porin odrzan je u Spaladium Areni u Splitu.
Na fotografiji: 25. Porin.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić / CROPIX
Split, 230318
Glazbena nagrada 25. Porin odrzan je u Spaladium Areni u Splitu.
Na fotografiji: 25. Porin.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić / CROPIX

Iva Šulentić i Ivan Vukušić

GLAZBENI SPEKTAKL

Poznata imena hrvatske glazbene scene nastupit će na ovogodišnjoj dodjeli Porina u Rijeci

Do završne dodjele prestižne hrvatske glazbene nagrade ostalo je još deset dana, a uskoro će započeti i pripreme u dvorani Centra Zamet gdje će se u petak, 29. ožujka održati završna svečanost.

Rijeka, kao Europska prijestolnica kulture 2020. godine, domaćin je ove glazbene manifestacije, a organizatori Porina najavljuju pravi glazbeno-scenski spektakl na kojem će nastupiti hrvatske glazbene zvijezde.

Na pozornici Porina tako ćemo gledati: Antonelu Doko, Branimira Gazdika, Detour, Igora Geržinu, Josipu Lisac, Kensington Limu, Lanu Janjanin, Marka Tolju, Massima, Milu Kekina, Nenu Belana, Ninu Badrić, Ogenja, Parni Valjak, Petara Grašu, Vatru, Vojka V, Zbor Hrvatske radiotelevizije i Zvjezdana Ružića.

U gotovo dva sata programa gledatelji pred TV ekranima i posjetitelji u Centru Zamet uživat će u nastupima glazbenika koji su, uz proglašenje dobitnika prestižnih statua, uvijek najatraktivniji dio večeri. Pojedini će se izvođači udružiti na pozornici, a ceremoniju dodjele Porina i ovaj put će voditi uigrani dvojac - Iva Šulentić i Ivan Vukušić

Izravan prijenos dodjele Porina emitirat će se u 20:05 sati na Prvome programu Hrvatske televizije, a svečanost će se pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija.