Promo
izlazak u kino

Premijeru filma 'Prevarantice' došli pogledati i brojni domaći glumci

U Cineplexxu City Centar one East održana je prva edukacija iz zavođenja, odnosno premijera filma 'Prevarantice'. Premijeri su nazočili i zvijezde iz showa Ljepotice i genijalci: Sara Husar, Luka Deranja, Nino Uzelac, Helena Špiljarić, Ena Čobanov, Nicol Brekalo, Adriana Jakovljević, Karla Raič, Karlo Maximillian Vuković, Glorija Mudrovčić te Ivan Cesar. Uz njih film su pogledale i glumice Martina Stjepanović i Lucia Stefania Glavich Mandarić.

Oskarovka Anne Hathaway uglađena je dama iz visokog društva. Rebel Wilson je njena totalna suprotnost. Zajedničko im je da su obje varalice. Svojim sposobnostima zavođenja od muškaraca dobivaju skupocjene „poklone“ i novac u slučaju Anne…ili hamburger u slučaju Rebel. Spletom sretnih ili nesretnih okolnosti nađu se u isto vrijeme na istom mjestu, na francuskoj rivijeri gdje Anne „obrađuje“ svoju novu metu a Rebel želi naučiti sve tajne zanata.

Rivijera uskoro postaje premala za obje te internom okladom, ulovom tehnološkog milijardera, žele odrediti čija je rivijera teritorij. Pobjedniku ostaje sve, poraženi mora otići iz grada.

Komedija Prevarantice remake je filma iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" (Steve Martin i Michael Caine) u kojem dvoje zavodnika varaju žene. U svibnju 2019. uloge se mijenjaju, Anne i Rebel udružuju snage i kreću u žensku osvetu.

promo

Promo

Promo

promo

promo

Linker
18. travanj 2024 04:42