promo Blitz
promo Blitz

Osvježenje na filmskoj sceni

Prvi domaći igrani film koji okuplja najveće YouTube i Instagram zvijezde regije!

Najutjecajniji mladi influenceri iz regije po prvi puta zajedno na filmu, a donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula...

Na kino platna uskoro stiže nekonvencionalan projekt kao pravo osvježenje na domaćoj filmskoj sceni - po prvi puta na filmu okupljeni su najpoznatiji influenceri i YouTuberi iz regije: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – “Kaya Solo”, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić – “Baka Prase”, Nika Ilčić, Amel Družanović - Meca Cazin, Nenad Krstić - Tony TCTN i mnogi drugi! Najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora, u kojem današnje generacije doslovce odrastaju, sudjeluju u zajedničkoj filmskoj avanturi, igranom filmu "IDEŠ? IDEM!", dugometražnom prvijencu Ljube Zdjelarevića koji uskoro stiže u kina.

promo Blitz

Film je nastao u produkciji Kinoteke i distribuciji 2i Filma, a donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije, u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe!

promo

Iako film funkcionira kao fikcija, jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile – brend.

promo

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kojeg utjelovljuju, publika će moći provjeriti već od ove jeseni u svim kinima.

promo

Ideš? Idem! dugometražni je prvijenac Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, produkciju Kinoteka, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec.